La història dels Warriors

2005-2008: El «We Believe»

La temporada 2005-06 es sentia prometedora per als Warriors, iniciant-se amb percentatge positiu, el primer des de 1994. Però unes successives lesions han llastat l’equip (incloent el de l’estrella de l’equip, Davis), ia l’abril, els Warriors van ser eliminats per els New Orlenas Hornets de la lluita pels playoffs. Per a la temporada 2006-07, els Warriors portaven el rècord de l’equip que més temporades consecutives portava fora de playoffs

El moment veritablement memorable arribaria en els playoffs d’aquesta temporada. Els Warriors van vèncer als Dallas Mavericks de Dirk Nowitzki per 4-2, era la primera vegada en la història que un vuitè classificat vencia al primer en una sèrie a set partits. El lema «We Believe» va començar a fer-se sentir, però els Warriors van ser vençuts per Utah Jazz en les Semifinals de Conferència per 4-1, amb una gran victòria a l’Oracle Arena per part dels Warriors.

2008-2011: Época de lesions y fracasos

A la postemporada, els Warriors anunciaven que Chris Mullin no continuaria sent el mànager de l’equip, a més, l’assistent de Nelson, Larry Riley, reemplaçaria a aquest com a entrenador del conjunt d’Oakland. Per a la temporada 2009-10, els Warriors van escollir el base Stephen Curry en el draft com setena elecció.

Per a la 2010-11, els Warriors van canviar el logo de l’equip i van tornar als clàssics colors blau i daurat.

La 2010-11 va discórrer amb els Warriors lluitant per entrar a playoffs.

2011-Presente: El «We Belong»

Per a la 2013-14 els Warriors van buscar fer un pas endavant per tractar de fer alguna cosa gran en playoffs

La temporada va discórrer amb irregularitat, i fins i tot Iguodala va patir una lesió que el va obligar a perdre 12 partits. Curry va ser convocat a l’All-Star per primera vegada, ia la meitat de temporada, els Warriors traspassaven a Toney Douglas a Miami Heat i rebien a Jordan Crawford i MarShon Brooks des de Boston Celtics com a jugadors de rol per complementar l’equip.

Deja un comentario