La historia dels Warriors

Golden State Warriors és un equip professional de bàsquet que juga en la NBA amb base a Oakland, Califòrnia. «Golden State». Van ser els primers de la NBA aincorporar mànigues a les samarretes.

 

                                                                                                    Imagen relacionada

  • Philadelphia Warriors

 

Los Warriors van ser fundats en Filadelfia, Penailvania en 1946 com Philadelphia Warriors, membre de la BAA. El propiettari era Pat Tyrell.

  • San Francisco Warriors

En 1962, Franklin Mieuli va comprar la major part de la franquícia i la va traslladar al Area de la Bahía de Sant Francisco, renombrant San Francisco Warriors, i jugant la major part dels seus partits a casa en el Cow Palace, encara que en ocasions jugaven en grans ciutats properes com Oakland i San José. En la campanya 1963-64, els Warriors van guanyar el títol de divisió i van caure en les Finals de la NBA davant Boston Celtics per 4-1.

  • Golden State Warriors

1971-1978: Els anys del primer anell

Banderola commemorativa del títol de 1975 a la part alta de l’Oracle Arena. Els Warriors van guanyar el seu únic campionat a la Costa Oest en la campanya 1974-75. En el que molts consideren la major sorpresa en la història de la NBA, els Warriors van derrotar a Washington Bullets a les Finals de la NBA, escombran-los en quatre partits. Aquell equip estava entrenat per Al Attles, i liderat a la pista per Rick Barry, Jamaal Wilkes i Phil Smith. 

1987-1997: L’era Run T-M-C

Després d’una mala etapa a la fi dels 70 i principis dels 80, els Warriors van tornar de nou al camí de l’èxit a finals dels 80. El ressorgiment va arribar després d’unes espectaculars Semifinals de Conferència de 1987 davant els Lakers de Magic Johnson.

era la primera vegada en la història que un vuitè classificat vencia al primer en una sèrie a set partits. El lema «We Believe» va començar a fer-se sentir, però els Warriors van ser vençuts per Utah Jazz en les Semifinals de Conferència per 4-1, amb una gran victòria a l’Oracle Arena per part dels Warriors.

 

Resultado de imagen de warriors 1997

Deja un comentario